Fintessa Vermogensbeheer

19-mrt-2017

Geplaatst in Financieel

In aanloop naar de verkiezingen voor de Tweede Kamer stond Nederland wereldwijd in de belangstelling van de financiële pers. Beleggers doen er echter altijd goed aan door de waan van de dag heen te kijken. Voor de financiële markten zijn het beleid van de centrale bankiers en macro economische cijfers als de prijs van een vat olie veel meer van belang. Martine kijkt in dat verband naar een aantal ondernemingen en ontwikkelingen, die nu en in de toekomst belangrijk zijn of worden.
 
Fintessa Vermogensbeheer kent een actief en persoonlijk beleggingsbeleid, omdat volgens Martine maatwerk nooit klaar is. Dat vergt voortdurend monitoren van en waar nodig inspelen op zowel veranderende persoonlijke financiële omstandigheden, wensen en behoeften alsook de economische en politieke beursomstandigheden.
 
Martine Hafkamp is eigenaar en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer. In Business Class en andere media profileert Martine zich regelmatig met haar heldere en doeltreffende kijk op vermogensbeheer.

Meer informatie kunt u vinden op www.fintessa.nl

Verder in deze uitzending