EuroParcs Villapark de Rijp

6-nov-2016

Geplaatst in Suze

Op Resort De Rijp worden traditionele Zaanse recreatiewoningen gebouwd. Suze bezoekt samen met Wim Vos dit populaire vakantiepark ten zuiden van Alkmaar. De recreatiewoningen worden volgens streekgebonden architectuur ontworpen zodat deze perfect aansluiten bij de omgeving. Dit geeft ook voor de huurders een extra beleving. Wim Vos licht toe: “De verhuur van een recreatiewoning levert uitstekende (vaste) verhuuropbrengsten op. Onze verhuurorganisatie zorgt ervoor dat de recreatiewoning het jaar rond optimaal verhuurd wordt. Op Resort De Rijp zijn tevens luxe groepsaccommodaties voor tien personen te koop. Er is veel vraag naar verblijven voor grote families of groepen. Ook op de groepsaccommodaties kan een zeer interessant rendement gegeven worden.”

Resort De Rijp is qua faciliteiten- en voorzieningenniveau compleet te noemen met een eigen restaurant en supermarkt, een binnenzwembad met wellnessfaciliteiten, een multifunctionele sportbaan, een dierenweide en een survivalbaan. Verder liggen de historische Schermer molens, het Beemster graslandschap, het pittoreske De Rijp en historische plaatsen als Volendam, Alkmaar en Amsterdam op korte rijafstand.

Open dagen 6 en 7 november
Op zondag 6 november en maandag 7 november bent u van harte welkom om kennis te maken met de verschillende type vakantiewoningen op EuroParcs Villapark De Rijp.

Adres:
Villapark De Rijp
Groenedijk 6
1487 ME Oost-Graftdijk

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcs.nl

Verder in deze uitzending