EuroParcs Resort Limburg

21-jan-2018

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt samen met aankoopadviseur Ger Spork Resort Limburg waar ze de nieuwe lodge en vakwerkwoningen bekijken. Investeren in een recreatiewoning van EuroParcs betekent voor de eigenaar volledige ontzorging. Het resort zorgt voor het beheer en onderhoud van de woning. Denk aan het ontvangen van de gasten tot en met het onderhoud van de tuin. Op zowel de lodge als de vakwerkwoning is een meerjarig vast hoog rendement mogelijk.

Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België. De ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op het resort bevindt zich een binnenzwembad, restaurant met lounge, terras, snackbar en feestzaal, prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden. 

Open Dagen
Bezoek zaterdag 20 januari tot en met maandag 22 januari de Open Dagen en bezichtig de modelwoningen. De aankoopadviseurs staan voor u klaar om u meer te vertellen over de aankoop- en investeringsmogelijkheden. U bent van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom.

Adres:
EuroParcs Resort Limburg
Hommelweg 2
6114 RT Susteren

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcsverkoop.nl

Verder in deze uitzending