EuroParcs Resort De Rijp

30-apr-2017

Geplaatst in Suze

Dit vakantiepark ligt centraal in Noord-Holland. Juist dankzij deze centrale ligging spreekt De Rijp een grote doelgroep aan. Suze wordt op het park rondgeleid door Antoine van der Lee die onder meer het nieuwe Zaanse woningtype Wildenborgh laat zien. Dit weekend kunt u ook zelf deze woning bezichtigen. Tevens start dit weekend de verkoop van de laatste fase van Resort De Rijp. Voor de laatste fase zijn speciale dijkwoningen ontwikkeld. Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze woningen tegen de dijk gebouwd. Op de eerste etage, waar ook de living is gevestigd, heeft u daardoor een fantastisch uitzicht over het Noord-Hollands kanaal en de Zaanstreek en optimale privacy. De dijkwoningen zijn ruime 8 tot 10-persoons recreatiewoningen en beschikken over meerdere badkamers.

Resort De Rijp is een perfecte uitvalsbasis voor toeristische trekpleisters als het Zuiderzeemuseum, de Zaanse Schans of steden als Amsterdam en Volendam. Maar ook op het resort zijn alle faciliteiten aanwezig. Denk hierbij aan het binnenzwembad, de welness faciliteiten en een grand café/restaurant. Maar ook voor fietsverhuur en bootverhuur hoeven gasten het resort niet af.

Open dagen 28 april tot en met 1 mei
Bezoek van vrijdag 28 april tot en met maandag 1 mei EuroParcs Resort De Rijp tijdens de open dagen. U bent op alle dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom.

Adres:
EuroParcs Resort De Rijp
Groenedijk 6
1487 ME Oost-Graftdijk

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcs.nl

Verder in deze uitzending