EuroParcs Resort De Achterhoek

29-jan-2017

Geplaatst in Suze

Suze bekijkt samen met Wouter Vos dit vakantiepark in Lochem waar u dit weekend een recreatiewoning kunt aanschaffen tegen de prijzen van 2016. Daarnaast krijgen investeerders - alleen dit weekend - 1 procent meer rendement op de basisberekeningen hetgeen neerkomt om vaste meerjarige verhuuropbrengsten tot wel 6,8 procent.

Resort De Achterhoek beschikt over alle denkbare faciliteiten. Op het resort is een zwemvijver, diverse speeltuinen, een midgetgolfbaan, tennisbanen, interactieve speeltoestellen, cafe/restaurant en sinds kort ook een binnenzwembad met apart kleuterbad. Wouter Vos vertelt: “Op Resort De Achterhoek zijn verschillende type recreatiewoningen te koop. We zijn met de laatste ontwikkeling bezig op het resort. Hier worden stenen recreatiewoningen gebouwd die te koop zijn vanaf € 199.500,--. Naast de stenen recreatiewoningen zijn er ook diverse type chalets te koop. Er zijn chalets beschikbaar tot 14 personen. Een aantal showmodellen is direct leverbaar waardoor direct rendement te behalen is. Chalets zijn te koop vanaf € 100.000,--.”

Open dag zondag 29 januari
Op zondag 29 januari bent u van harte welkom om kennis te maken met de verschillende type vakantiewoningen op Resort De Achterhoek. Laat u informeren over de aankoop en mogelijke rendementen van een recreatiewoning.

Adres:
Resort De Achterhoek
Ploegdijk 2
7241 SC Lochem

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcs.nl en http://www.resortdeachterhoekverkoop.nl/

Verder in deze uitzending