EuroParcs Resort De Achterhoek

20-nov-2016

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt samen met Wouter Vos dit vakantiepark in Lochem waar veel nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van recreatiewoningen en de faciliteiten. Op Resort De Achterhoek zijn recreatiewoningen te koop vanaf € 100.000,- (compleet en verhuurklaar). De Pavillon Delice is het nieuwste type recreatiewoning. Deze 6-persoons recreatiewoning beschikt over een ruime living met open keuken, 3 riante slaapkamers en een luxe badkamer. Daarnaast beschikt deze recreatiewoning over een groot dakterras. Type Wiersse zijn stenen recreatiewoningen welke op een prachtige locatie op het resort gebouwd worden. Deze 6-persoons recreatiewoning valt op door de unieke ‘kasteeluitstraling’ welke aansluit bij de vele kastelen in de omgeving van het resort.

Eind november wordt het binnenzwembad geopend en daarmee is Resort De Achterhoek het enige recreatiepark met alle denkbare voorzieningen in de weide omgeving, zodat het jaarrond heerlijk verblijven is voor jong en oud.

Open Dagen
Op zaterdag 19 en zondag 20 november zijn geïnteresseerden van harte welkom tijdens de informatiedagen op EuroParcs Resort De Achterhoek.

Adres:
Resort De Achterhoek
Ploegdijk 2
7241 SC Lochem

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcs.nl en http://www.resortdeachterhoekverkoop.nl/

Verder in deze uitzending