EuroParcs Resort De Achterhoek

16-okt-2016

Geplaatst in Suze

In Lochem in het hart van de Achterhoek bekijkt Suze samen met Wouter Vos de ontwikkelingen op EuroParcs Resort De Achterhoek. Op dit park wordt veel geïnvesteerd om het voorzieningsniveau voor de gasten naar een nog hoger niveau te tillen. Dit jaar zijn diverse interactieve speeltoestellen geplaats en is begonnen met de bouw van een binnenzwembad. Eind november wordt het binnenzwembad geopend en daarmee is Resort De Achterhoek het enige recreatiepark met alle denkbare voorzieningen in de weide omgeving, zodat het jaarrond heerlijk verblijven is voor jong en oud.

Op Resort De Achterhoek zijn verschillende type recreatiewoningen te koop. Van moderne chalets tot stenen recreatiewoningen die volgens streekgebonden architectuur zijn gebouwd. De Pavillon Delice is het nieuwste type recreatiewoning. Deze 6-persoons recreatiewoning beschikt over een ruime living met open keuken, 3 ruime slaapkamers en een luxe badkamer. Daarnaast beschikt deze recreatiewoning over een ruim dakterras. Type Wiersse zijn stenen recreatiewoningen welke op een prachtige locatie op het resort gebouwd worden. Deze 6-persoons recreatiewoning valt op door de unieke ‘kasteeluitstraling’ welke aansluit bij de omgeving van het resort door de vele kastelen.

Op Resort De Achterhoek zijn recreatiewoningen te koop vanaf € 100.000,- (compleet en verhuurklaar).

Open Dagen
Op zondag 16 oktober en maandag 17 oktober zijn geïnteresseerden van harte welkom tijdens de informatiedagen op EuroParcs Resort De Achterhoek.

Adres:
Resort De Achterhoek
Ploegdijk 2
7241 SC Lochem

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcs.nl en http://www.resortdeachterhoekverkoop.nl/

Verder in deze uitzending