EuroParcs Poort van Zeeland

26-mrt-2017

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt met Wouter Vos een fonkelnieuw resort in Hellevoetsluis: Resort Poort van Zeeland. “De combinatie van stedelijke voorzieningen, het Zuid-Hollandse landschap en de Zeeuwse kust maakt deze locatie uniek. Via de Haringvlietdam bereik je snel de Zeeuwse eilanden en tegelijkertijd ligt Rotterdam op een half uur rijden afstand”, aldus Wouter Vos.

EuroParcs gaat Resort Poort van Zeeland, net als de andere resorts, ontwikkelen met een blik op de horizon gericht. “In dit geval gaan wij die blik letterlijk verder verruimen door een duinlandschap te creëren, zodat u een nog mooier uitzicht over het water krijgt. De blik op de lange termijn houdt ook in dat het gros van de kavels aan datzelfde water komt te liggen, want dat zijn de meest interessante  investeringsobjecten.”

Uiteraard zijn op het park voldoende faciliteiten zoals het Adventuredome. Van een uitgebreide in- en  outdoor kidsplay met avontuurlijke klimtoestellen tot een lasergame, glow-in-the-dark minigolf en een escape room.  Ook horeca, fietsverhuur en een mini-supermarkt zijn aanwezig.

Open dagen
Vanaf zaterdag 25 tot en met zondag 2 april maart bent u van 10.00 uur tot 17.00 uur  welkom op Resort Poort van Zeeland nabij Hellevoetsluis. De aankoopadviseurs staan voor u klaar om u te informeren over de aankoopmogelijkheden en vrije kavels. Ook kunt u diverse modelwoningen bezichtigen.

Adres:
EuroParcs Resort Poort van Zeeland
Parkweg 2
3221 LV Hellevoetsluis

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcs.nl

Verder in deze uitzending