EuroParcs Poort van Amsterdam

19-mrt-2017

Geplaatst in Business en Politiek

Recreëren aan het water krijgt een hele andere betekenis met de nieuwe uitbreiding van Resort Poort van Amsterdam. Wim Vos vertelt bij Harry aan tafel over de voorgenomen nieuwbouw niet áán het water, maar in het water. “Letterlijk aanmeren voor de deur met uw boot. Afdalen in de woning tot onder de waterspiegel met de ramen er net boven, zodat je hetzelfde onbetaalbare uitzicht hebt als een vogel die over het wateroppervlakte scheert…” In totaal worden 34 accommodaties ontwikkeld, de bouw start in het derde kwartaal van 2017 en de eerste woningen worden medio 2018 opgeleverd.

Van de Noord-Hollandse wateren tot de Limburgse heuvels, EuroParcs biedt altijd een rustieke omgeving waarbij tegelijkertijd het gemak van de stad nooit ver weg is. Daarnaast onderscheidt EuroParcs zich met hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten op de parken. Luxe en comfort worden naadloos gecombineerd met een topservice.

Open Dagen
Van zaterdag 18 tot en met maandag 20 maart bent u welkom op Resort Poort van Amsterdam. De verkoop van de nieuwe accommodaties in het Markermeer start dan. Verkoopprijzen vanaf
€ 290.000,-- met een vast rendement van 5%. Interesse in dit unieke project? Kom dan naar de open dagen. U bent van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom.
Adres:
Resort Poort van Amsterdam
Zeedijk 2
1154 PP Uitdam

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcs.nl

Verder in deze uitzending