EuroParcs

19-feb-2017

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt het nieuwe hoofdkantoor en spreekt met Wim Vos over Resort Limburg en Resort Bonaire. Op beide parken kunt u verschillende type recreatieobjecten aanschaffen voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur.

Resort Limburg
Dit vakantiepark in Susteren heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België. Resort Limburg beschikt over alle denkbare faciliteiten zoals een grote zwemvijver met glijbanen, een binnenzwembad, wellness-faciliteiten, speeltuinen, midgetgolfbaan, dorpsplein, restaurant etc. Suze bekijkt op het park in Susteren Plan Beekzicht. Dit plan omvat 30 ruime kavels (500 m2 ) waarvan 20 aan een kabbelende beek. Op deze kavels worden grotere type recreatiewoningen gebouwd (8 tot 12-persoons recreatiewoningen). De combinatie van ruime kavels aan het water, recreatiewoningen voor grote groepen en alle faciliteiten die Resort Limburg biedt maakt Beekzicht interessant voor de investeerder. Tevens is op het park nog één vakwerkhuis te koop aan de grote zwemvijver.

Bonaire
Resort Bonaire is gelegen aan de zuidkant van het eiland naast de wereldberoemde zoutvlakten en niet ver van Lac, een adembenemend mooie baai met mangrovebossen. De bouw op Bonaire is in volle gang en medio 2017 worden de eerste appartementen opgeleverd. De appartementen zijn geschikt voor 4 personen of meer en starten bij 70 vierkante meter. Op het resort treft u een zwembad en zandstrand en kinderen kunnen zich vermaken in de waterspeeltuin. Een aantal van de vakantiewoningen heeft zeezicht. Net als bij de resorts in Nederland, neemt EuroParcs ook op Bonaire alle zorg uit handen zoals verhuur en schoonmaak.

Open Dagen
Op zondag 19 februari  bent u van 11.00 uur tot 17.00 uur welkom op het park in Susteren om de woningen te bekijken. Ook kunt u op deze dag hier terecht voor informatie over Resort Bonaire.  EuroParcs adviseert u graag over de fiscale mogelijkheden met betrekking tot aanschaf van een recreatiewoning op Bonaire.

Adres:
EuroParcs Resort Limburg
Hommelweg 2
6114 RT Susteren

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcs.nl en www.resortlimburgverkoop.nl

Verder in deze uitzending