Engelandvaarders

29-okt-2017

Geplaatst in Lifestyle en Health

Het succes van de musical Soldaat van Oranje is het bewijs dat het verhaal van de Engelandvaarders bij een breed en ook jong publiek tot de verbeelding spreekt. Om naast de musical het verhaal achter de Engelandvaarders te verdiepen en jongeren te vertellen waarom de lessen die we kunnen trekken uit de Tweede Wereldoorlog nog steeds relevant zijn, is in 2015 het Museum Engelandvaarders geopend. De exploitatie en het onderhoud van het museum kosten geld. Op woensdag 15 november vindt daarom het Engelandvaarders Gala plaats in het Hotel van Oranje te Noordwijk. Theaterproducent Fred Boot en zoon van Engelandvaarder Jaap Rosen Jacobson vertellen bij Harry aan tafel over de noodzaak om dit inspirerende verhaal levend te houden.

Inschrijven gala 15 november 2017
De kosten per tafel voor bedrijven en particulieren (voor tien personen) zijn € 4.000,00 exclusief B.T.W. De cast van de musical Soldaat van Oranje treedt belangeloos op en er is een veiling van unieke stukken. Er is nog een beperkt aantal tafels beschikbaar.

Wilt u meer informatie of een tafel boeken, stuur dan een e-mail naar bijdrage@engelandvaart.nl of bel met het Museum Engelandvaarders, telefoon 071-361 97 73.

Verder in deze uitzending