Chateau d’Ax

25-dec-2016

Geplaatst in Suze

Samen met Willem Hoefakker bekijkt Suze de exclusieve Italiaanse designbanken en wooninrichting in de Amsterdamse showroom van Chateau d’Ax in Villa Arena. Samen gaan ze naar de Masters of LXRY waar de speciaal voor de Nederlandse markt samengestelde LXRY-collectie wordt gepresenteerd. Commercieel manager Jochen Cornelissen: “Bij Chateau d’Ax combineren we de internationale inspiratie met de Nederlandse woonwensen.”

Chateau d’Ax is in 1948 opgericht in Italië en heeft in 84 landen verkooppunten waarvan tien vestigingen in Nederland. Het team van Chateau d’Ax heeft kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan en bezoekt nationale en internationale woonbeurzen. “Bij Chateau d’Ax maakt u uw woonkamer compleet met de woonaccessoires die combineren met het assortiment Italiaanse designmeubelen. We bieden de beste bank voor de beste prijs. Dit kunnen we doen omdat de banken rechtstreeks uit de eigen Italiaanse fabriek bij u in de woonkamer kunnen plaatsen”, aldus Willem Hoefakker.

Tweede Kerstdag geopend
Alle filialen van Chateau d’Ax zijn op tweede kerstdag geopend. U kunt zich laten inspireren in de sfeervolle showrooms of laten adviseren door de deskundige adviseurs. Kijk voor de locaties en openingstijden op de website.

Meer informatie kunt u vinden op www.chateau-dax.nl

Verder in deze uitzending