Antaurus Vermogensbeheer

30-okt-2016

Geplaatst in Financieel

Etienne Platte bespreekt deze week met Harry de ontwikkelingen op de beurs en de beleggingsstrategie van het Antaurus Europe Fund. “Dit is een zogenaamd long-short beleggingsfonds. Dit houdt in dat de beheerder door aandelenselectie rendement kan generen in opgaande, neergaande of gelijkblijvende aandelenmarkten. Het fonds en daarmee dus ook uw participatie is niet alleen afhankelijk van een stijgende aandelenmarkt.”

“De Antaurus-aanpak onderscheidt zich door de institutionele aanpak van het vermogensbeheer. Voordat wij investeren besteden wij veel tijd aan een grondige analyse van het beleggingsdossier. Daarbij kijken we onder andere naar de perspectieven voor de producten en diensten, de marktomstandigheden, het management, de concurrentie én de mogelijkheden voor overnames. We maken niet alleen een microanalyse van de bedrijven zelf, maar doen dat ook op macroniveau. Een bedrijf staat immers altijd in een grotere economische context.”

Kennislunches 2016 - 2017
Antaurus Vermogensbeheer organiseert regelmatig vrijblijvende kennislunches op verschillende plaatsen in het land. Hier deelt het team van Antaurus haar kennis en ideeën over de wereldwijde beurzen. Ook kunt u zich inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief. Hierin worden de verschillende investeringsideeën besproken.

22 november 2016 in Kasteel Kerckebosch, Zeist
18 januari 2017 in Kasteel Kerckebosch, Zeist
22 maart 2017 in Baarn
17 mei 2017 in Kasteel Kerckebosch, Zeist

Antaurus is tijdens kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 035 – 541 10 78.

Meer informatie kunt u vinden op www.antaurus.nl

Verder in deze uitzending