Beursgenoten

Word abonnee van Beursgenoten en krijg ook toegang tot de uitgebreide wereld van Beursgenoten. Ook ontvangt u maandelijks het Beursgenoten magazine met tips, achtergronden en opinies. Geert baseert zijn visie op fundamentele gegevens, dus op de werkelijke gang van zaken bij een aandeel. Beursgenoten wil beleggers een voorsprong in beleggen geven.

Meer informatie kunt u vinden op Beursgenoten

 

Fletcher Hotels

Nederland is in het najaar op z’n mooist om fietsend en wandelend de natuur te ontdekken! Boek een 3- of 4-daags Fiets en Wandel Arrangement in een van de ruim 80 hotels. Bij dit arrangement ontvangt u een lunchpakketje voor onderweg en bij terugkomst kunt u in het restaurant aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner.

https://www.fletcher.nl/nl/arrangementen/3-of-4-daags-fiets-wandel-arrangement

Jos Beeres Wijnkoperij

De wijn van de Week (Pedroncelli Chardonnay) bestelt u gemakkelijk online. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl